Ingrediente
- - 15 napolitane cu cremă de vanilie
- - 250 g ricotta
- - 250 g mascarpone
- - 2 linguri de suc de lămâie
- - 1 lingură de coajă de lămâie
- - 2 ouă
- - un praf de sare
- - 100 g zahăr pudră
Mod de preparare
- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;
- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;
- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.
- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;
- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.
No comments:
Post a Comment