Monday, December 2, 2019

Cheesecake cu Napolitane si Lamaie



Ingrediente

  • - 15 napolitane cu cremă de vanilie
  • - 250 g ricotta
  • - 250 g mascarpone
  • - 2 linguri de suc de lămâie
  • - 1 lingură de coajă de lămâie
  • - 2 ouă
  • - un praf de sare
  • - 100 g zahăr pudră

Mod de preparare

- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;
- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;
- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.

No comments:

Post a Comment